Om Henrik Dahl

Henrik DahlBusiness Netværk Århus – Randers – Grenaa

Henrik Dahl`s Business Netværk er grundlagt af Henrik Dahl, der har mere end 20 års erfaring fra mediebranchen. Her kom han ud i stuerne med DR1 programmerne ”Rene ord for pengene” og ”Rabatten”. ”Behind the scenes” arbejdede han som programchef, tilrettelægger, producer og journalist.

I mange år har Henrik levet af at stille op på skærmen men også som en efterspurgt foredragsholder og netværksfacilitator.
Efter halvandet år som facilitator i et business netværk tog han springet til at blive selvstændig og skabe sit eget koncept.

Med Henrik Dahl Netværk i ÅrhusRanders og Grenaa har Henrik skabt et business netværk med anderledes netværksøvelser, og oplæg der giver udbyttet. Som facilitator bryder Henrik isen fra start, som den humoristiske og ligefremme person han er. Det er medvirkende til, at netværkerne i de forskellige grupper lynhurtigt lærer hinanden at kende, og dermed opbygger tillid og knytter kontakter, du ellers aldrig havde fået.

Spørger vi netværkerne i Henrik Dahl Netværk, hvilket ord de vil sætte på den netværkskultur Henrik lægger op til, bliver der b.la. sagt forretningsskabende, inspirerende og vitaminindsprøjtning. Måske fordi Henrik involverer, provokerer og har skarp styring som en del af sit varemærke – alene af den grund, at et hvert møde skal være effektivt og motivere deltagerne til øget salg gennem deres business netværk.

Få mere at vide om Henrik Dahl´s Business Netværk

Kontakt