Referencer

Netværk Århus -Randers – Grenaa

Referencer:

Nedenstående er blot et udpluk af referencerne fra vores erhvervsnetværk. Alle netværkere i Henrik Dahl Netværk er referencer – ring eller skriv for yderligere.

——————————

Jeg har gennem tiden være i en del forretningsnetværk. Fælles for de fleste var, at de over tid mindede mere om en “kaffeklub” end et decideret netværk. Henrik Dahl netværk er grundlæggende anderledes. Skarp og effektiv styrring, planlagt agenda, stort fremmøde, gensidig forpligtelse, super god sparring – og sidst men ikke mindst – DET GIVER KUNDER!

SideWalk Webbureau
Indehaver Ronny Dohm

——————————

Henrik er en engageret og interessevækkende person med et klart budskab til alle netværksmøder. Henrik er samtidig meget konsekvent.  Henrik er inspirerende og initiativrig, og det betyder, at vi som netværksdeltagere får noget brugbart med hjem fra hvert netværksmøde. Verdo har til dato fået meget ud af at være en del af Henrik Dahl Netværk.

Verdo 
Søren Rosenberg Mørch

——————————

”Det bedste netværk jeg nogensinde har prøvet! Et anderledes erhvervsnetværk hvor det også gælder om at skabe relationer og tillid, hvilket virkelig giver værdi”

Bogholder Pro
Direktør Torben Schmidt Bendixen

——————————

“Jeg har været og er stadig i en del gode netværk, men i Henrik Dahl Netværk har jeg fundet et netværk, hvor tingene for mig går op i en højere enhed. Først og fremmest er det seriøst uden at det bliver kedeligt. Hvert møde er unikt og bliver aldrig trivielt.

Tonen er dejlig uhøjtidelig og drillende, hvilket skyldes at vi på kort tid har opnået stor tillid og respekt for hinanden ikke mindst pga. Henriks måde at drive netværket på. Det er et kæmpe energi-boost til mig og min virksomhed.

Bering Foto
Indehaver Pernille Bering

——————————

Med en skarp og humoristisk tone får Henrik skabt nogle rammer, der giver stort udbytte for netværksdeltagerne.

Webbureauet Infoserv
Lone Drewes

——————————

Facilitator Henrik Dahl formår til fulde at styre netværksmøderne på professionel vis, med en god blanding af humor og mangeårige ledererfaring. Henrik entusiasme og personlighed skinner klart igennem og han formår således, at skabe et dynamisk miljø hvori vi deltager aktivt. Mit udbytte af netværket har været positivt og givtigt.

BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Chefrevisor Pia Højlund Juul

——————————

Netværksmøderne hos Henrik Dahl Netværk er en blanding af høj intensitet, god energi og godt humør. En mental og forretningsmæssig vitaminindsprøjtning som jeg glæder mig til hver gang!

A3D
Indehaver Thomas Andreasen

——————————

Henrik Dahl Netværk giver os fuld valuta for pengene, både i form af ekstra forretning, men absolut også i ekstra energi og sparring. Jeg går altid fra netværksmøderne med en utrolig positiv energi, som klart kan tilskrives Henriks måde at køre netværksmøderne på! Cool business kombineret med humor og seriøse indlæg er den helt rigtige ”cocktail” for mig.

Dokupartner
Indehaver Søren Bundgaard

——————————

”Henrik Dahl er en inspirerende, dygtig, struktureret og humoristisk dynamo i vort aktive erhvervsnetværk. Henrik bidrager i den grad med sit uformelle væsen og væremåde medlemmerne til aktivt og på en sjov måde at gøre noget aktivt for medlemmerne i gruppen”

Dansk Bygningsrådgivning
Ingeniør Kurt Lynge Christensen

——————————

Som nystartet i Henriks Dahl Netværk, kan jeg kun sige at det har været en positiv oplevelse. Fra første mail / telefonsamtale med Henrik har jeg følt sig velkommen. Efter at have deltaget i det første møde, var jeg slet ikke i tvivl om at det var noget jeg og min virksomhed ville kunne drage nytte af.

Stokvad
Partner Jan Houmann Mortensen

——————————

Jeg har efterhånden siddet med i mange netværk og vurderer Henrik Dahl Netværk for noget af det bedste, der konkret har kunnet ses på bundlinien. Henrik formår, på trods af at vi er meget forskellige i gruppen, at samle os og alle. Der igennem åbner man sig mere op, og det bliver lettere at komme i snak med de forskellige.

Helsted Anlæg
Direktør Michael Pedersen

——————————

Et inspirerende netværk med fart og energi, hvor alle er med og alle får udbytte. Et erhvervsnetværk, jeg ikke vil undvære at være deltager i.

AUBO Køkken & Bad
Direktør Mogens Amstrup

——————————

”Det bedste netværk jeg nogensinde har prøvet! Et anderledes netværk hvor det også gælder om at skabe relationer og tillid, hvilket virkelig giver værdi”

Kronjyllands Malerfirma
Partner Brian Winther Knudsen

——————————-

Et netværk, der i den grad tilfører værdi,
stærke relationer og skøn energi – både til mig og
mit elskede firma

Reklamestuen
Indehaver Maria Grimm Feltendal

——————————-